Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

Blog

3+1 ajándékötlet a nagyinak

3+1 ajándékötlet a nagyinak

Ugye, hogy a legfinomabb húslevest mindig a nagymama főzi? Hiába próbálod meg ugyanazt beletenni... ugyanannyi ideig főzni, mindent ugyanúgy csinálni. Valahogy mindig az marad a legfinomabb, amit Ő készít!

A mostani blogcikkben 3+1 olyan ötletet olvashatsz, amivel meg tudod hálálni a folyamatos törődését és viszonozni a sok szeretetet, amit kaptál tőle- vagy amit a gyermekeid kapnak tőle.

Bizony. Lehet szó a Te nagymamádról, vagy ha már édesanya vagy, a gyermekeid nagymamájáról, ezek az ajándékok tuti szívhez szólóak és maradandó emlékek lesznek.

1. Készíts fotóalbumot!

Készíts személyre szóló albumot a családról, unokákról. Ha a hagyományos albumformát választod, hagyj ki pár helyet, ahová nem teszel képet. Vágj ki akkora papírlapokat, amekkorák a képek és írj rájuk egy üzenetet, vagy idézetet. Ha az unokák tudnak rajzolni, vagy írni, akkor készítsék el ők a saját alkotásukat. A kihagyott helyekre tedd be ezeket a lapokat. Ettől egy hagyományos album is igazán egyedi és megható lesz.

Ha fotókönyvet készítesz, akkor egyszerűen egy-egy kép mellé, vagy alá szerkessz idézeteket, gondolatokat. A gyerekek rajzát ide is beteheted, ha előtte a telefonoddal készítesz róla egy éles és nem sötét képet. Próbáld meg minél több természetes fénynél befotózni és a kamerát teljesen a papírlappal merőlegesen tartani.

2. Szervezz "kényeztető élmény napot" neki!

Ugyebár a nagyik minden fáradtságot nem kímélve szolgálnak ki bennünket- itt az ideje visszahálálni ezt a sok kedvességet. Legyen egy nap, amikor TE, vagy az unokái szolgálják ki őt! Egy nap, ami csak körülötte forog. Vigyétek el egy arcmasszázsra, készítsetek neki finom kávét, vegyétek ki a könyvtárból azt a könyvet, amit már rég el szeretne olvasni, vagy csináljátok meg a kerti munkából a legnehezebb részt. A lényeg, hogy közben együtt legyetek és kicsit kényeztessétek őt.

 

3. Készíts videóüzenetet a családtagokkal!

Kérj családtagoktól, barátoktól, sőt, akár távoli rokonoktól is rövid videóüzeneteket. Ezeket utána egy ingyenes, telefonra letölthető alkalmazással vágd össze (példa ilyenre: CapCut). Zenével, képekkel még szebbé varázsolhatod. A kész videót egyszerűen csak küldd el neki, vagy ha látni szeretnéd a reakcióját, akkor tedd pendrive-ra, vagy játszd le neki a gépeden. Tuti meghatódik majd tőle!

 

+1 ajándéktipp, amitől még könny nem maradt szárazon:

Válassz neki valamelyik Jóemlék nagymamáknak szóló faliképből. A Szívem Kertje kollekció különlegessége, hogy annyi virág szerepel a képen, ahány unokája van a nagymamának. A virágok szárai a gyerekek neveit rejtik. A szöveg az alján személyre szabható, lehet rajta név is (Ildi mami virágoskertje- Szeretettel gondozva 2014 óta). Nézd meg az elérhető mintákat.

Legyen szó akár karácsonyról, akár névnapról, vagy születésnapról, esetleg anyák napjáról, ezeket az ötleteket bármikor bevetheted. 

 

Nézd meg Anyabőrbenblog Fanni csodás videóját a termékről:

 

 

Képek forrása:

https://www.freepik.com/