Kérdésed van? Hívj: +36 30 330 8950

Blog

Van egy történetem, amely mindig mosolyt csal az arcomra. Egy ügyfelem, Éva, az édesanyja születésnapjára keresett ajándékot. Nem egy szokványos ajándékot akart, hanem valamit, ami igazán személyes és emlékezetes marad. Tudta, hogy édesanyja 60. születésnapja különleges lesz, és szerette volna meglepni egy egyedi faliképpel, amelyen életének fontos pillanatai szerepelnek.

Amikor egy különleges embert ünneplünk, a születésnapi köszöntőnknek különlegesnek kell lennie. Egy gyönyörű idézet nemcsak személyesebbé teszi az ajándékot, de az érzéseinket is tökéletesen kifejezheti. Összegyűjtöttem néhány klasszikus és modern idézetet, amelyek garantáltan megérintik a megajándékozott szívét:

Ha a Jóemlék faliképét ajándékozod, megajándékozott személyhez kapcsolódó szavak és gondolatok adják meg az igazi varázsát. De mit írj a képre? Íme néhány ötlet, hogy könnyebben kitaláld, mi az, ami igazán jellemzi az ünnepeltet.

Ugye, hogy a legfinomabb húslevest mindig a nagymama főzi? Hiába próbálod meg ugyanazt beletenni... ugyanannyi ideig főzni, mindent ugyanúgy csinálni. Valahogy mindig az marad a legfinomabb, amit Ő készít!

A mostani blogcikkben 3+1 olyan ötletet olvashatsz, amivel meg tudod hálálni a folyamatos törődését és viszonozni a sok szeretetet, amit kaptál tőle- vagy amit a gyermekeid kapnak tőle.

Bizony. Lehet szó a Te nagymamádról, vagy ha már édesanya vagy, a gyermekeid nagymamájáról, ezek az ajándékok tuti szívhez szólóak és maradandó emlékek lesznek.

Hatalmas elismerés! A 2023-as évben a Jóemlék Az év webshopja versenyen 8. helyezést ért el!

Kreatív és emlékezetes vendégkönyv az esküvődre - Az ujjlenyomatos fa varázsa!

Megjelent rólam egy cikk a zaol.hu, Zala Vármegyei Hírportálon, ezzel szeretnék Nektek bemutatkozni. A teljes cikket itt találjátok:  https://www.zaol.hu/helyi-eletstilus/2023/04/mitol-lesz-igazan-jo-egy-ajandek-dorina-elmondja.