Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

Blog

UJJLENYOMATBÓL EMLÉK?

Dorina
UJJLENYOMATBÓL EMLÉK?

Kreatív és emlékezetes vendégkönyv az esküvődre - Az ujjlenyomatos fa varázsa!

Ha esküvőre készülsz, bizonyára már láttad, hogy számos kreatív vendégkönyv ötlet létezik, amivel megörökítheted a nagy napot. Az ujjlenyomatos fa vendégkönyv egyedi és izgalmas megoldás, amely nemcsak színesíti az esküvő dekorációját, hanem emlékezetessé teszi a nagy napot. Tökételes akkor is, ha vendégként szeretnéd meglepni az ifjú párt- adj valami kreatív ajándékot, ne csak egy borítékot!


Amit kapsz tőlem


Az ujjlenyomatos fa egy vastag texturált kartonra nyomtatott, egyedi szöveggel és az esküvőtök dátumával ellátott kép. Egy tintapárna is jár hozzá, amely lehetővé teszi az ujjlenyomatok egyszerű és gyors készítését (zöld vagy rózsaszín színben).

 


Könnyű használat

Ha kerettel kéred, egyszerűen tedd ki jól látható helyre az esküvődön, majd kérd meg a ceremóniamestert, hogy invitálja a vendégeket az ujjlenyomattételre. A tintapárnába finoman bele kell nyomni az ujjat, majd az így befetstékezett ujjat egy tetszőleges helyre kell nyomni a poszteren.

Keret nélkül kéred? Akkor először szerezz be egy keretet, majd helyezd bele úgy, hogy az előlapot kihagyod.


Együtt alkotjátok meg


Minél több ujjlenyomat lesz, annál több "levél" jelenik meg. A végeredmény egy színes, lombos fa lesz, amit közösen alkottok meg. Az ujjlenyomatokkal együtt aláírás is helyezhető rá, így azt is tudni fogod, hogy az egyes lenyomat épp kit takar.


Extra tippek:

+1 TIPP: Tűfilccel vagy egy szép vékony tollal aláírást is helyezhetsz az ujjlenyomat mellé, így még személyesebbé és emlékezetesebbé teheted.

+++1 TIPP: A poszter mellé helyezz el egy csinos dobozban nedves törlőkendőt vagy zsebkendőt. Segítségével a tinta könnyen eltávolítható a kézről és nem hagy nyomot.


Az ujjlenyomatos fa vendégkönyv egy fantasztikus lehetőség arra, hogy színesítsd az esküvődet egy dekorációval és egy plusz feladattal, amit a násznépnek kell végrehajtania. Az esküvő után a legtutibb képed lesz a falon, amely mindig emlékeztetni fog a NAGY napra.