Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

Ismerj meg

 

Három gyermekem, közgazdász végzettségem és rengeteg kreatív energiám van. Gyerekkorom óta alkotok, de csak a második gyermek érkezése után éreztem úgy, hogy ezt meg is szeretném mutatni a világnak. Imádom a kelt tésztákat készíteni és enni is. A Balaton a kedvenc helyem a világban. Egész nap el tudnám nézni! Oda vagyok az állatokért, imádok játszani a gyerekeimmel és kirándulni az erdőben.

MIÉRT HOZTAM LÉTRE A JÓEMLÉKET?

A Jóemlék küldetése, hogy olyan ajándéklehetőségeket kínáljak, amik NEM MINDENNAPI alkalmakra valók. Azokra az ünnepekre, amik igazán fontosak. Azoknak az embereknek, akiket szerettek. Letisztult, egyszerű, mégis stílusos formában.

MIÉRT PONT "JÓEMLÉK"?

Számos olyan pillanat van az ember életében, ami annyira jó, hogy soha nem szeretné elfelejteni. Családdal, háziállattal, barátokkal, szerelmekkel töltött szép napok, események. Faliképeimmel ezt az érzést szeretném megörökíteni és lehetővé tenni számotokra, hogy kézzel fogható formába öltsétek. 

A termékeim a megajándékozottról szólnak és soha nem felejtik el azt sem, kitől kapták. Ezt garantálom. Ez a küldetésem, ezért választottam a márkám nevének a JÓEMLÉKET.

KÉRDÉSED VAN? TEDD FEL NEKEM ITT: