Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

Blog

Az év webshopja verseny

Dorina
Az év webshopja verseny

Hatalmas elismerés! A 2023-as évben a Jóemlék Az év webshopja versenyen 8. helyezést ért el!

Ezt nem gondoltam volna még egy évvel ezelőtt. Amikor megláttam, nem akartam hinni a szememnek. Persze egy apró hiba miatt az egészről teljesen lemaradtam. Hogy mi volt az? A poszt végén elárulom.

Örömmel és büszkeséggel osztom meg veletek, hogy a Jóemlék webáruház, Az év webshopja versenyen az abszolút kategóriában elérte a nyolcadik helyezést. Ez egy hatalmas elismerés és egyúttal megerősítése annak, hogy jó irányba haladok a munkámmal. Szakmai zsűri által kerültek kiválasztásra a shop-ok, ezért is örülök neki nagyon. A szerezzüntöbblájkot játékokban én nem vagyok a legjobb, úgyhogy örültem, hogy ezt a stílust itt most mellőzni kellett.

Tavaly novemberben kezdtem el kutakozni, hogy mi kell ahhoz, hogy az embernek saját webshopja legyen és idén februárban már élesíthettem is a sajátom! Rengetek álmatlan éjszaka, sok tanulás és még több kitartás áll mögötte, de most úgy érzem: megérte!

Körülbelül 1.000 webshop közül a Jóemlék a 8. helyen végzett.

Ez az elismerés nem csak nekem szól, hanem Nektek is (és nem utolsó sorban a webshop motoromnak, az UNAS-nak, amit bátran ajánlok azoknak, akik kezdőként szeretnének belevágni ebbe a bizniszbe)! 

Köszönöm a sok pozitív visszajelzést, ami mindig egy kicsit lökött rajtam, hogy a nehézségek ellenére ne adjam fel. A bizalmatokat, hogy én készíthettem el egy-egy igazán fontos eseményre az ajándékotokat. A bátorító szavaitokat. Mindent. 

Köszönöm az elismerést és köszönöm azt is, hogy velem vagytok ezen az úton. Remélem jövőre még jobb helyezést sikerül elérni, de már így is sokat nyertem és tanultam.

A csattanó pedig, hogy miért is maradtam le az egészről?

A levelezőrendszer a kéretlen levelek mappába tette a levelet, amit kaptam a szervezőktől, hogy bekerütem a TOP 30 webshop közé, így sajnálatos módon még a díjátadóra se tudtam elmenni.