Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

KÉZLENYOMATOS KÉP APÁKNAK, PAPÁKNAK
KÉZLENYOMATOS KÉP APÁKNAK, PAPÁKNAK
2 590 Ft

KÉZLENYOMATOS KÉP APÁKNAK, PAPÁKNAK

Személyre szabott apák napi, vagy születésnapi ajándék édesapáknak, nagypapáknak, keresztapáknak. Igazi megható ajándék, amelyet a gyermekek kézlenyomatával tehetünk különlegessé.

Csak nyomtasd ki a lapot és tetszőleges színű festékkel nyomj rá egy lenyomatot gyermek, vagy gyermekek kezéről. A fa lobkoronáját alkotják majd a gyermenmancsok, hát kell ennél meghatóbb ajándék egy édesapának/papának? Egyedi, személyes, igazi emlékőr ez a kép.

 

A képet kérheted egyedi szöveggel is. Ha papának kéred, itt írd meg, hogy olyan szöveggel készüljön. Miután megkaptad nem kell mást tenned, mint nyomtatni és bevonni a gyerekekeket az ajándékkészítésbe.

 

A lenyomathoz használj vízbázisú festéket, mely könnyen eltávolítható a kezekről. Kisebb gyerekek esetén ajánlom, hogy ne ecsettel fesd le a kezét, hanem egy tiszta szivacsra vidd fel vastag rétegben a festéket. A kezet ezzel a szivaccsal festékezd be. A lapot érdemes celluxal rögzíteni az asztalra, hogy a lenyomat készítésekor ne csússzon el.

 

Mivel digitális formában kapod meg annyiszor nyomtathatod ki, ahányszor csak akarod- ha elsőre nem sikerül, újrapróbálhatjátok.

 

A termék alján szereplő szöveg személyre szabható. Ha azt szeretnéd, hogy más legyen rajta, kérlek írd meg nekem.


EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

2 590 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

 

Mit tartalmaz az ár?

Digitális fájl esetén e-mailben kapod meg a rendelt képen. Az ár a minta személyre szabását tartalmazza. Letöltés után annyiszor nyomtatod, ahányszor szeretnéd.


A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
Digitális
Várható kiszállítás
2024.06.20
Cikkszám
papfd
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek