Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

LÁBLENYOMATOS KÉP APÁKNAK, PAPÁKNAK
LÁBLENYOMATOS KÉP APÁKNAK, PAPÁKNAK
2 590 Ft

LÁBLENYOMATOS KÉP APÁKNAK, PAPÁKNAK

Személyre szabott apák napi, vagy születésnapi ajándék édesapáknak, nagypapáknak, keresztapáknak. Igazi megható ajándék, amelyet a gyermekek láblenyomatával tehetünk különlegessé.

Csak nyomtasd ki a lapot és tetszőleges színű festékkel nyomj rá egy lenyomatot gyermeked lábáról. 0-6 éves korig ajánlott, a kép mérete miatt.

 

A képet a gyermek/gyermekek neveivel kapod meg. Miután megkaptad nem kell mást tenned, mint nyomtatni és bevonni a gyerekekeket az ajándékkészítésbe.

 

A láblenyomathoz használj vízbázisú festéket, mely könnyen eltávolítható a kezekről. Kisebb gyerekek esetén ajánlom, hogy ne ecsettel fesd le a lábát, hanem egy tiszta szivacsra vidd fel vastag rétegben a festéket. A lábat ezzel a szivaccsal festékezd be. A lapot érdemes celluxal rögzíteni az asztalra, hogy a lenyomat készítésekor ne csússzon el.

 

Mivel digitális formában kapod meg annyiszor nyomtathatod ki, ahányszor csak akarod- ha elsőre nem sikerül, újrapróbálhatjátok.

 

A termék alján szereplő szöveg személyre szabható. Ha azt szeretnéd, hogy más legyen rajta, kérlek írd meg nekem.


EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

2 590 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

 

Mit tartalmaz az ár?

Digitális fájl esetén e-mailben kapod meg a rendelt képen. Az ár a minta személyre szabását tartalmazza. Letöltés után annyiszor nyomtatod, ahányszor szeretnéd.


A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
Digitális
Várható kiszállítás
2024.06.24
Cikkszám
papnyd
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek