Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

Szeretlek anya falikép
Szeretlek anya falikép
3 990 Ft

Szeretlek anya falikép

Az édesanyák a világ egyik legfelelősségteljesebb és legkeményebb munkáját végzik. Ehhez nem fér kétség. Lepd meg ezzel a kedves, letisztult poszterrel, ha szeretnéd kifejezni, mennyire fontos a számodra. A hatás garantált megható örömkönnyek és nagy ölelések kíséretében. A poszter magas minőségű, 300g-os textúrált papírra kerül nyomtatásra. Önmagában és kerettel együtt is gyönyörű dekoráció. Mérete: 21*21 cm.

Hova teheted?

Nappali, háló, előszoba, lépcsőforduló.


EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

3 990 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
Várható kiszállítás
2024.07.30
Cikkszám
pasz
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek