Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

VIRÁGOS KÉZLENYOMAT
VIRÁGOS KÉZLENYOMAT
2 590 Ft

VIRÁGOS KÉZLENYOMAT

VIRÁGOS KÉZLENYOMAT
VIRÁGOS KÉZLENYOMAT
VIRÁGOS KÉZLENYOMAT
VIRÁGOS KÉZLENYOMAT
VIRÁGOS KÉZLENYOMAT

Személyre szabott anyák napi, vagy születésnapi ajándék édesanyáknak, nagymamáknak, keresztanyáknak. Igazi megható ajándék, amelyet a gyermekek kézlenyomatával tehetünk különlegessé.

 

A képet a gyermek/gyermekek neveivel kapod meg. Maximum 3 név szerelephet egy képen. Miután megkaptad nem kell mást tenned, mint nyomtatni és bevonni a gyerekekeket az ajándékkészítésbe.

 

A kézlenyomathoz használj vízbázisú festéket, mely könnyen eltávolítható a kezekről. Kisebb gyerekek esetén ajánlom, hogy ne ecsettel fesd le a kezét, hanem egy tiszta szivacsra vidd fel vastag rétegben a festéket. A kezeket ezzel a szivaccsal festékezd be. A lapot érdemes celluxal rögzíteni az asztalra, hogy a kézlenyomat készítésekor ne csússzon el.

 

Mivel digitális formában kapod meg annyiszor nyomtathatod ki, ahányszor csak akarod- ha elsőre nem sikerül a tökéletes lenyomat, újrapróbálhatjátok.

 

A termék alján szereplő szöveg személyre szabható. Ha azt szeretnéd, hogy más legyen rajta, kérlek írd meg nekem.

 

Hova teheted?

Nappali, háló, előszoba, lépcsőforduló, gyerekszoba.

 

Mit tartalmaz az ár?

  • Az ár a minta személyre szabását tartalmazza (gyerekek nevei, esetleg szöveg módosítása). E-mailben kapod meg a megrendelést követő maximum 48 órán belül.

EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

2 590 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

  • Mit tartalmaz az ár?
  • → Digitális fájl eseténaz e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

    A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.
Adatok
Cikkszám
pmkezld
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek