Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

10 dolog, amit szeretek benned
10 dolog, amit szeretek benned
3 490 Ft

10 dolog, amit szeretek benned

10 dolog, amit szeretek benned
10 dolog, amit szeretek benned
10 dolog, amit szeretek benned

Fel tudsz sorolni 10 dolgot, amit szeretsz benne? Ez az ajándék tökéletesen kifejezi azt a szeretetet, amit érzel iránta. Egyeiségének köszönhetően szívhez szóló meglepetés lehet a párodnak születésnapjára, Valentin napra, vagy az éfordulótokra. A 10 gondolatot Te fogalmazod meg, amiket én a szívek száraira illesztek. A letisztult, finom grafikának köszönhetően remek dísze lehet a hálószobának, vagy a nappalinak. Prémium minőségben készül (vastag, időtálló papír és minőségi nyomdafesték), hosszú évekig szép emlék marad.

 

Kinek adhatod?

Ajánlom olyan pároknak, akik szeretik a különleges ajándékokat. Ha szeretnéd meglepni a barátodat, barátnődet, feleségedet, vagy férjedet egy szívhez szóló egyedi ajándékkal, akkor ez tökéletes választás.

 

Digitális fájl. E-mailben kapod meg. Az ár a minta személyre szabását tartalmazza.


EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

3 490 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
Digitális
Cikkszám
pfev10szd
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek