Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

AHÁNY ÉV, ANNYI GONDOLAT SZÜLETÉSNAPI KÉP
AHÁNY ÉV, ANNYI GONDOLAT SZÜLETÉSNAPI KÉP
13 900 Ft

AHÁNY ÉV, ANNYI GONDOLAT SZÜLETÉSNAPI KÉP

AHÁNY ÉV, ANNYI GONDOLAT SZÜLETÉSNAPI KÉP
AHÁNY ÉV, ANNYI GONDOLAT SZÜLETÉSNAPI KÉP
AHÁNY ÉV, ANNYI GONDOLAT SZÜLETÉSNAPI KÉP
AHÁNY ÉV, ANNYI GONDOLAT SZÜLETÉSNAPI KÉP
AHÁNY ÉV, ANNYI GONDOLAT SZÜLETÉSNAPI KÉP

Kerek születésnapra ez a falikép a legszebb meglepetés. 100% meghatottságot eredményez. Ki ne örülne egy olyan ajándéknak, ami teljes mértékben csak róla szól? Ahány év, annyi gondolat jegyében született meg ez a poszter, amin a megajándékozotthoz kapcsolódó emlékek, helyek, dátumok, tulajdonságok szerepelnek. Pont annyi, ahány éves. A letisztult, finom grafikának köszönhetően remek dísze lehet a hálószobának, vagy a nappalinak. Prémium minőségben készül (vastag, időtálló papír és minőségi nyomdafesték), hosszú évekig szép emlék marad. Saját üzenettel, vagy egy kedves idézettel személyre szabható.

 

18-20-30-40-50-60-70-80. születésnapra tökéletes ajándék. 60 gondolatig elfér a kisebb méreten, felette a nagy méretben tudom elkészíteni (rövid gondolatok esetén akár a kis méreten is elfér, ha bizonytalan vagy, megrendelés előtt egyeztessünk).

 

Kinek adhatod?

Nőknek és férfiaknak, akik szeretik a különleges ajándékokat. Barátnőnek, a legjobb barátodnak, a párodnak, családtagnak, kolléganőnek, esetleg a főnöködnek. Ilyen ajándékot biztos nem kap mástól.

 

30x40 cm, vagy 50x70 cm-es méretben kérheted nyomtatva, keretezve, vagy digitálisan. Ha keretezve szeretnéd fehér és tölgy keret közül tudsz választani. Digitális fájl esetén a nyomtatásról neked kell gondoskodnod. A4 és A3 méretben is küldöm.

Mit tartalmaz az ár?

  • Az ár tartalmazza a minta személyre szabását és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

13 900 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
NAGY (50X70cm)
Várható kiszállítás
2024.07.24
Cikkszám
pforszna5070
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek