Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

VIRÁGOSKERT, ballagási ajándék falikép
VIRÁGOSKERT, ballagási ajándék falikép
5 990 Ft

VIRÁGOSKERT, ballagási ajándék falikép

VIRÁGOSKERT, ballagási ajándék falikép
VIRÁGOSKERT, ballagási ajándék falikép
VIRÁGOSKERT, ballagási ajándék falikép
VIRÁGOSKERT, ballagási ajándék falikép

A tanárok, óvónők a világ egyik legfelelősségteljesebb és legkeményebb munkáját végzik. Ehhez nem fér kétség. Ha szeretnétek valami igazán egyedit ajándékozni az óvónéniteknek, vagy 4. év végén tanárotoknak, valami olyat, amit eddig még senkitől nem kapott, ajánlom ezt a posztert. A kis szívek szárait a gyerekek nevei alkotják. A letisztult, finom grafikának köszönhetően remek dísze lehet az óvónéni, tanárnéni/tanárbácsi otthonának, amiről mindig eszébe jutnak majd apró csemetéi és boldogan emlékszik vissza az együtt töltött szép napokra. Prémium minőségének köszönhetően (vastag, időtálló papír és minőségi nyomdafesték) hosszú évekig szép emlék marad. Az idézet cserélhető.

 

Mit tartalmaz az ár?

  • Az ár a minta személyre szabását tartalmazza. E-mailben kapod meg.

EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

5 990 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
Digitális
Várható kiszállítás
2024.07.18
Cikkszám
pbvkd
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek