Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

Vízfesték portré
Vízfesték portré
13 900 Ft

Vízfesték portré

Vízfesték portré
Vízfesték portré
Vízfesték portré

Egy képből valódi emlék? Ha unod, hogy porosodnak a legklasszabb képeid a számítógépen, vagy épp a fiókban. Ha szereted a fényképes és személyes ajándékokat. Ha imádsz fotókkal dekorálni, de azt is szereted, ha kicsit más, mint az eredeti, akkor ezt a terméket Neked találták ki! Ezek a vízfesték portrék digitális technikával készülnek, a TE fényképedből. Ezt követően 300g-os, vastag, texturált papírra kerülnek kinyomtatásra, ami igazán jól áll ennek a stílusnak. A falikép prémium minőségének köszönhetően hosszú évekig szép emlék marad.

A termék személyre szabható, az általad megadott adatok alapján készül. Ha szeretnél rá rövid szöveget, nevet, add meg a megrendelés leadásakor. A terméknél látható képek elkészítéséhez a Freepik volt segítségemre. www.freepik.com

Hova teheted?

Gyerekszoba, nappali, háló, előszoba, lépcsőforduló.

Adhatod ajándékba a párodnak egy közös fotótokkal, nagymamának vagy nagypapának az unokák képével, vagy a tesódnak a kedvenc közös képetekkel.

 

Kérheted:

  • KICSI méretben, nyomtatva (A4, 21*30 cm), fehér, vagy tölgy kerettel.
  • NAGY méretben nyomtatva ( 30*40 cm) , fehér, vagy tölgy kerettel.

Mit tartalmaz az ár?

  • Az ár tartalmazza a minta személyre szabását és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

13 900 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
KICSI (21X30cm)
Várható kiszállítás
2024.06.27
Cikkszám
pwata4
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek