Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

Anya virágoskertje, falikép nevekkel
Anya virágoskertje, falikép nevekkel
7 990 Ft

Anya virágoskertje, falikép nevekkel

Anya virágoskertje, falikép nevekkel
Anya virágoskertje, falikép nevekkel
Anya virágoskertje, falikép nevekkel
Anya virágoskertje, falikép nevekkel
Anya virágoskertje, falikép nevekkel

Az édesanyák a világ egyik legfelelősségteljesebb és legkeményebb munkáját végzik. Ehhez nem fér kétség. Lepd meg ezzel a kedves, letisztult poszterrel, ha szeretnéd kifejezni, mennyire fontos a számodra. A hatás garantált: ezen a poszteren ugyanis az édesanya gyermekeinek nevei szerepelnek, a virág száraként. Egy édesanyának pedig mi lehet szebb ajándék annál, mint szíve kertjének legszebb virágai? A letisztult, finom grafikának köszönhetően remek dísze lehet a hálószobának, vagy a nappalinak. Kérheted 1-2-3-4-5-6-7-8 névvel. Prémium minőségének köszönhetően (vastag, időtálló papír és minőségi nyomdafesték) hosszú évekig szép emlék marad.

A termék alján szereplő szöveg személyre szabható. Ha azt szeretnéd, hogy más legyen rajta, kérlek írd meg nekem.

Hova teheted?

Nappali, háló, előszoba, lépcsőforduló, gyerekszoba.

 

Kérheted:

  • KICSI méretben, nyomtatva (A4, 21*30 cm), fehér, vagy tölgy kerettel.
  • NAGY méretben nyomtatva ( 30*40 cm) , fehér, vagy tölgy kerettel.

Mit tartalmaz az ár?

  • Az ár tartalmazza a minta személyre szabását és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

7 990 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
NAGY (30X40cm)
Várható kiszállítás
2024.07.30
Cikkszám
paka3
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek