Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

APA LEGNAGYOBB FOGÁSA FALIKÉP, NEVEKKEL
APA LEGNAGYOBB FOGÁSA FALIKÉP, NEVEKKEL
7 990 Ft

APA LEGNAGYOBB FOGÁSA FALIKÉP, NEVEKKEL

APA LEGNAGYOBB FOGÁSA FALIKÉP, NEVEKKEL
APA LEGNAGYOBB FOGÁSA FALIKÉP, NEVEKKEL
APA LEGNAGYOBB FOGÁSA FALIKÉP, NEVEKKEL

Személyre szabható ajándék apáknak- névnapra, születésnapra, karácsonyra, vagy apák napjára. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik imádnak horgászni. Ezen a poszteren az apa/papa gyermekeinek/unokáinak nevei szerepelnek, "horogra akadva".

A nevek személyre szabhatóak, az fog szerepelni rajta, amit szeretnél. Kérheted 1-2-3-4-5-6 horogra akadt hallal.

A terméken szereplő szöveg változtatható. Ha azt szeretnéd, hogy más legyen rajta, kérlek írd meg nekem. Kérhető papás változatban is.

 

Hova teheted?

Nappali, háló, előszoba, lépcsőforduló, gyerekszoba.

 

Kérheted:

  • KICSI méretben, nyomtatva (21*30 cm), fehér, vagy tölgy kerettel.
  • NAGY méretben nyomtatva (30*40 cm) , fehér, vagy tölgy kerettel.

Mit tartalmaz az ár?

  • Az ár tartalmazza a minta személyre szabását és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

7 990 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
NAGY (30X40cm)
Várható kiszállítás
2024.06.25
Cikkszám
paplfa3
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek