Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

APA A VILÁG falikép, nevekkel
APA A VILÁG falikép, nevekkel
4 990 Ft

APA A VILÁG falikép, nevekkel

APA A VILÁG falikép, nevekkel
APA A VILÁG falikép, nevekkel
APA A VILÁG falikép, nevekkel
APA A VILÁG falikép, nevekkel

Személyre szabható ajándék apáknak- névnapra, születésnapra, karácsonyra, vagy apák napjára. Ezen az ökölpacsis poszteren annyi kéz szerepel, ahány gyermeke van az édesapának/papának.

A nevek személyre szabhatóak, az fog szerepelni rajta, amit szeretnél. Kérheted 1-2-3-4-5-6 ököllel. 

A termék alján szereplő szöveg változtatható. Ha azt szeretnéd, hogy más legyen rajta, kérlek írd meg nekem. Kérhető papás szöveggel is.

 

Egyedi, megható ajándék.

 

Hova teheted?

Nappali, háló, előszoba, lépcsőforduló, gyerekszoba.

 

Kérheted:

  • Digitális fájl, megrendelést követően e-mailben kapod meg.

Mit tartalmaz az ár?

  • Az ár tartalmazza a minta személyre szabását. E-mailben kapod meg.

EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

4 990 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
Digitális
Várható kiszállítás
2024.07.19
Cikkszám
paposzd
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek