Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

PITYPANG ballagási ajándék falikép
PITYPANG ballagási ajándék falikép
8 990 Ft

PITYPANG ballagási ajándék falikép

PITYPANG ballagási ajándék falikép
PITYPANG ballagási ajándék falikép
PITYPANG ballagási ajándék falikép
PITYPANG ballagási ajándék falikép

A tanárok a világ egyik legfelelősségteljesebb és legkeményebb munkáját végzik. Ehhez nem fér kétség. Ha szeretnétek valami igazán egyedit ajándékozni 8. év végén, vagy középiskolai ballagáskor tanárnéniteknek, tanárbácsitoknak, valami olyat, amit még eddig senkitől nem kapott, ajánlom ezt a posztert. Remek ajándék osztálytalálkozóra, érettségi találkozóra, esetleg egy nyugdíjba vonuló tanár búcsúztatására is. A pitypang szálló magjainak szárát a gyerekek nevei alkotják. A letisztult, finom grafikának köszönhetően remek dísze lehet az otthonának, amiről mindig eszébe jutnak majd tanítványai és boldogan emlékszik vissza az együtt töltött szép napokra. Prémium minőségének köszönhetően (vastag, időtálló papír és minőségi nyomdafesték) hosszú évekig szép emlék marad. Az idézet cserélhető.

 

Kérheted:

 • NAGY méretben nyomtatva ( 30*40 cm) , fehér, vagy tölgy kerettel.
 • Mit tartalmaz az ár?

  • Az ár tartalmazza a minta személyre szabását és prémium papírra nyomtatását, ha keretet választasz, keretezését. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

  EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

  8 990 Ft
  Részletek

  A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

  → Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

   

  Mit tartalmaz az ár?

   Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

   Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

   

  Rendelés menete

  1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

   

  2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

   

  3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

   

  4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.  A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

  Adatok
  VÁLTOZAT
  NAGY (30X40cm)
  Várható kiszállítás
  2024.07.24
  Cikkszám
  pbpa32
  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Hasonló termékek