Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

PINGVIN SZÜLETÉSNAPI POSZTER
PINGVIN SZÜLETÉSNAPI POSZTER
8 990 Ft

PINGVIN SZÜLETÉSNAPI POSZTER

PINGVIN SZÜLETÉSNAPI POSZTER
PINGVIN SZÜLETÉSNAPI POSZTER
PINGVIN SZÜLETÉSNAPI POSZTER
PINGVIN SZÜLETÉSNAPI POSZTER

Ez a falikép a kisbabád első évének fontosabb eseményeit összegzi. Egy év, mégis mennyi emlék. Ne hagyd, hogy feledésbe merüljön. Örökítsd meg azt, amire mindig emlékezni szeretnél az első legfontosabb és legszebb évből. Adhatod ajándékba nagymamának, keresztanyának. A meghatottság garantált. A letisztult, finom grafikának köszönhetően remek dísze lehet a gyerekszobának, de akár a nappaliban is megállja a helyét. Prémium minőségének köszönhetően (vastag, időtálló papír és minőségi nyomdafesték) hosszú évekig csodálhatod. Babazsúrt, vagy szülinapi fotózást tervezel? Ez a poszter az első születésnapi fotózások és bababulik remek kiegészítője.

 

Hova teheted?

Nappali, háló, előszoba, lépcsőforduló, gyerekszoba.

 

Kérheted:

  • KICSI méretben, nyomtatva (A4, 21*30 cm), fehér, vagy tölgy kerettel.
  • NAGY méretben nyomtatva ( 30*40 cm) , fehér, vagy tölgy kerettel.
  • Mit tartalmaz az ár?

    • Az ár tartalmazza a minta személyre szabását és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

    EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

8 990 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
NAGY (30X40cm)
Várható kiszállítás
2024.07.24
Hányadik születésnap?
on
Cikkszám
pbpszna3
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek