Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

VÖRÖSBEGY újszülött SZÜLETÉSI POSZTER
VÖRÖSBEGY újszülött SZÜLETÉSI POSZTER
7 990 Ft

VÖRÖSBEGY újszülött SZÜLETÉSI POSZTER

VÖRÖSBEGY újszülött SZÜLETÉSI POSZTER
VÖRÖSBEGY újszülött SZÜLETÉSI POSZTER
VÖRÖSBEGY újszülött SZÜLETÉSI POSZTER
VÖRÖSBEGY újszülött SZÜLETÉSI POSZTER

A születési adatokkal ellátott újszülött poszter örök emléket állít a szülővé válás legszebb pillanatáról. Örökítsd meg életed egyik legszebb pillanatát egy ilyen finom, letisztult faliképpel. Babalátogatóba is ajánlom, megható ajándék lehet az újdonsült szülőknek. Remek ötlet abban az esetben is, ha már "mindene megvan" a babának és nem tudod mit vigyél (többedik gyereknél előfordulhat, hogy se ruhára, se játékra nem vágynak a szülők).

 

A letisztult, finom grafikának köszönhetően remek dísze lehet a gyerekszobának, de akár a nappaliban is megállja a helyét. Prémium minőségének köszönhetően (vastag, időtálló papír és minőségi nyomdafesték) hosszú évekig csodálhatod. Ez a poszter az újszülött fotózások remek kiegészítője is lehet.

 

Hova teheted?

Nappali, háló, előszoba, lépcsőforduló, gyerekszoba.

 

Kérheted:

  • KICSI méretben, nyomtatva (A4, 21*30 cm), fehér, vagy tölgy kerettel.
  • NAGY méretben nyomtatva ( 30*40 cm) , fehér, vagy tölgy kerettel.
  • Mit tartalmaz az ár?

    • Az ár tartalmazza a minta személyre szabását és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

    EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

7 990 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
NAGY (30X40cm)
Várható kiszállítás
2024.07.24
Cikkszám
pbvsza3
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek