Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER
EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER
5 990 Ft

EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER

EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER
EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER
EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER
EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER

Kerek születésnapra ez a falikép a legszebb meglepetés. 100% meghatottságot eredményez. Ki ne örülne egy olyan ajándéknak, ami teljes mértékben csak róla szól? Ahány év, annyi gondolat jegyében született meg ez a poszter, amin a megajándékozotthoz kapcsolódó emlékek, helyek, dátumok, tulajdonságok szerepelnek. Pont annyi, ahány éves. A letisztult, finom grafikának köszönhetően remek dísze lehet a hálószobának, vagy a nappalinak. Prémium minőségben készül (vastag, időtálló papír és minőségi nyomdafesték), hosszú évekig szép emlék marad. Saját üzenettel, vagy egy kedves idézettel személyre szabható.

 

18-20-30-40-50-60-70-80. születésnapra tökéletes ajándék. 60 gondolatig elfér a kisebb méreten, felette a nagy méretben tudom elkészíteni (rövid gondolatok esetén akár a kis méreten is elfér, ha bizonytalan vagy, megrendelés előtt egyeztessünk).

 

Kinek adhatod?

Nőknek és férfiaknak, akik szeretik a különleges ajándékokat. Barátnőnek, a legjobb barátodnak, a párodnak, családtagnak, kolléganőnek, esetleg a főnöködnek. Ilyen ajándékot biztos nem kap mástól.

 

30x40 cm, vagy 50x70 cm-es méretben kérheted nyomtatva, keretezve, vagy digitálisan. Ha keretezve szeretnéd fehér és tölgy keret közül tudsz választani. Digitális fájl esetén a nyomtatásról neked kell gondoskodnod.

Mit tartalmaz az ár?

  • Az ár tartalmazza a minta személyre szabását és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

5 990 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
NAGY (30X40cm)
Várható kiszállítás
2024.07.24
Hányadik születésnap?
on
Cikkszám
pfegylszna32
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek