Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER
EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER
4 990 Ft

EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER

EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER
EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER
EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER
EGY LUFI SZÜLETÉSNAPI POSZTER

Születésnapra ajánlom ezt a kedves faliképet, ami teljes mértékben személyre szabható. Azzal a névvel és idézettel készül, amilyet szeretnél. Remek ajándék kerek születésnapra, akár egy születésnapi party dekorációjaként, esetleg egy ajándék kiegészítőjeként. A lufi szára a megajándékozott neve. Az aljára pedig egy motiváló, inspiráló idézetet, esetleg kedvenc versének egy részletét, vagy megható személyes üzenetet kérhetsz, rövid terjedelemben. A letisztult, finom grafikának köszönhetően remek dísze lehet a hálószobának, vagy a nappalinak. Prémium minőségének köszönhetően (vastag, időtálló papír és minőségi nyomdafesték) hosszú évekig szép emlék marad.

 

Digitális fájl. Az ár a minta személyre szabását tartalmazza. E-mailben kapod meg.


  EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

  4 990 Ft
  Részletek

  A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

  → Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

   

  Mit tartalmaz az ár?

   Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

   Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

   

  Rendelés menete

  1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

   

  2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

   

  3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

   

  4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.  A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

  Adatok
  VÁLTOZAT
  Digitális
  Hányadik születésnap?
  on
  Cikkszám
  pfegylsznd1
  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Hasonló termékek