Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

Ujjlenyomat fa vendégkönyv tintapárnával
Ujjlenyomat fa vendégkönyv tintapárnával
10 990 Ft

Ujjlenyomat fa vendégkönyv tintapárnával

Ujjlenyomat fa vendégkönyv tintapárnával
Ujjlenyomat fa vendégkönyv tintapárnával
Ujjlenyomat fa vendégkönyv tintapárnával
Ujjlenyomat fa vendégkönyv tintapárnával
Ujjlenyomat fa vendégkönyv tintapárnával

Esküvőre vagy hivatalos és olyan ajándékot keresel, ami egyedi, megható és garantáltan örömet szerez az ifjú pár számára?

 

Esetleg saját esküvődet szervezed, és elbizonytalanít, hogy hogyan örökítsd meg, hogy kik vettek részt a nagy napodon? Vagy egyszerűen csak szeretnél egy felejthetetlen emléket a TI nagy napotokról?

Ha bármelyik is igaz rád, akkor ez a poszter pontosan Neked találták ki:

 

⭐️ Prémium texturált papírra kerül nyomtatásra,

⭐️ Egy ujjlenyomatpárnával együtt kapod meg - csak válaszd ki, hogy zöld vagy rózsaszín legyen,

⭐️ Ha szeretnéd, keretet is kérhetsz hozzá, így az esemény után csak bele kell tenned az előlapot és már mehet is a falra.

 

Mi is ez pontosan?

Ezt az alternatív vendégkönyvet a násznép tölti ki saját ujjlenyomatával. A tintapárna segítségével könnyedén és egyszerűen befesthetik az ujjukat. Ezt követően csak az általuk tetszőlegesen kiválasztott helyre kell a befestett ujjat nyomni, és kész is a Jóemlék. Ha a násznép minden tagja nyomot hagy, a fa lombja "életre" kel. A még teljesebb emlékért akár egy tűfilccel is aláírhatja mindenki.

 

Miért jó?

Az esemény után ez az alternatív vendégkönyv egy örök emlék lesz a lagziról, ami ráadásul csodás dekorációként is szolgálhat az ifjú pár otthonában/házában.

 

Mekkora méretben készül?

A poszter 30x40 cm-es méretben készül.

 

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a minta személyre szabását, prémium papírra történő nyomtatását és a kiválasztott méretben való keretezést. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.


EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

10 990 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
Várható kiszállítás
2024.06.27
Cikkszám
pfeskfaa3
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek