Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

MOTIVÁCIÓS FALIKÉP
MOTIVÁCIÓS FALIKÉP
2 900 Ft

MOTIVÁCIÓS FALIKÉP

MOTIVÁCIÓS FALIKÉP
MOTIVÁCIÓS FALIKÉP
MOTIVÁCIÓS FALIKÉP

Motiválok minden szavammal, elmondom ezerszer, mégis néha olyan de olyan nehezen hiszi el, hogy: ✨értékes! ✨ igazán ügyes! ✨mindent, de MINDENT elérhet az életben, ha kitartóan megdolgozik érte! Egy csomó új dologtól fél. Ezerszer átbeszéljük. Ezerszer hisztizik rajta, majd mégis megpróbálja és kiderül... Nahát, ez nem is olyan nehéz! Megy ez! Ez a falikép ezt hivatott megerősíteni. Az önbizalmát, hogy képes rá.

 

Mit tartalmaz az ár?

  • Az ár a képen látható grafikát tartalmazza. E-mailben kapod meg.

EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

2 900 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
Digitális
Várható kiszállítás
2024.07.19
Cikkszám
pgyszld
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek