Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

Vörösbegy falikép
Vörösbegy falikép
2 990 Ft

Vörösbegy falikép

Vörösbegy falikép
Vörösbegy falikép

A karácsony közeledtével nemcsak az ajándékokat vadásszuk, hanem a lakásunkat is dekoráljuk, ünnepi díszbe öltöztetjük. Ez a falikép tökéletes kiegészítője lehet a karácsonyi dekorációnak. Kedves, visszafogott, letisztult dizájnnak köszönhetően bárhol jól mutat. Teheted a gyerekszobába, vagy akár a nappaliba. Ha még nincs ötleted karácsonyra, mentsd el ezt az oldalt magadnak, vagy nézd meg a többi terméket. Prémium minőségének köszönhetően (vastag, időtálló papír és minőségi nyomdafesték) hosszú évekig szép emlék marad.

A termék aljára kérhetsz szöveget, akár Boldog Karácsonyt felirattal is el tudom készíteni. Ha üresen hagyod az "egyedi szöveg" mezőt, akkor a képet így kapod meg, ahogy látod.

Hova teheted?

Nappali, háló, előszoba, lépcsőforduló.

 

Mit tartalmaz az ár?

  • Az ár a minta személyre szabását tartalmazza. E-mailben kapod meg.

EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
Digitális
Várható kiszállítás
2024.07.19
Cikkszám
pkarvord
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek