Kérdésed van? Híj: +36 30 330 8950

Vízfesték portré háziállat
Vízfesték portré háziállat
9 900 Ft

Vízfesték portré háziállat

Vízfesték portré háziállat
Vízfesték portré háziállat
Vízfesték portré háziállat

Egy képből valódi emlék? Ha szereted a fényképes és személyes ajándékokat. Ha imádsz fotókkal dekorálni, de azt is szereted, ha kicsit más, mint az eredeti, akkor ezt a terméket Neked találták ki! Szeretett kiskedvenced képével készül, digitális technikával. Ezt követően 300g-os, vastag, texturált papírra kerülnek kinyomtatásra, ami igazán jól áll ennek a stílusnak. A fényképet Neked kell feltöltened hozzá. A falikép prémium minőségének köszönhetően hosszú évekig szép emlék marad.Ha meglepnél valakit, akiről tudod, hogy rajong kedvencéért, akkor vadássz egy képet róla, töltsd fel és zsebeld be az elismerést egy klassz ajándékról.

A termék személyre szabható, az általad megadott adatok alapján készül.

Hova teheted?

Gyerekszoba, nappali, háló, előszoba, lépcsőforduló.

 

Mit tartalmaz az ár?

  • Az ár a minta személyre szabását tartalmazza. E-mailben kapod meg.

EGYEDI TERMÉK ESETÉN: INGYENES LÁTVÁNYTERV- MINDEN MEGRENDELÉST KÖVETŐEN, E-MAILBEN. 

9 900 Ft
Részletek

A Jóemlék poszterek letisztult stílusuknak köszönhetően a lakás bármely pontján jól mutatnak. Megható, egyedi ajándék, örök emlék a legszebb pillanatokról.

→ Erős kartondobozban kapod a sérülések elkerülése érdekében.

 

Mit tartalmaz az ár?

 Digitális fájl esetén az e-mail címedre kapod meg a posztert jpg fájlformátumban, a kiválasztott méretnek megfelelően. Az ár a termék elkészítését tartalmazza.

 Nyomtatott formátum esetén az ár tartalmazza a termék digitális elkészítését és prémium papírra nyomtatását. Ha keretet is választasz, akkor a keretezést is. Időtálló emléket készítek neked, ezért vastag, 300g-os papírra kerül nyomtatásra, kiváló minőségben.

 

Rendelés menete

1. Megrendelést követően felveszem veled a kapcsolatot és elkészítem a posztered látványtervét. Ezt egyszeri alkalommal módosíthatod. Ilyenkor tudom javítani azt is, ha véletlenül hibás adatot adtál meg.

 

2. A látványterv elfogadását követően küldöm a nyomdába az anyagot. Ilyenkor már nem tudsz rajta módosítani. Ha a kész termék nem tetszik, elállhatsz a vásárlástól. Bővebb információ az ÁSZF-ben.

 

3. Az elkészítés várható ideje (kiszállítással együtt) kb. 7-10 munkanap. Igény esetén gyorsabb is lehet, extra felár ellenében. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk a megrendelésed leadása előtt.

 

4. A terméket papírdobozba csomagolva kapod meg a sérülések elkerülése érdekében.A színek a nyomtatás során minimálisan eltérhetnek. Az ár a képen szereplő esetleges dekorációt nem tartalmazza.

Adatok
VÁLTOZAT
Digitális
Várható kiszállítás
2024.07.19
Cikkszám
pwatpetd
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek